2013/03/26

5. aprīlis, Melnā Piektdiena - Day of The Eclipse II : skaņas tumšā puse PAPILDINĀTS!


Psihodēliskas, progresīvas, tumšas un noskaņu mūzikas lielkoncerts



Pirmais aptumsums notika 2009. gada 10. decembrī ar Diseim, Dislocation un Frailty. Pēc kāda laba brītiņa, nāk otrā daļa, ar noslieci uz skaņas tumšo pusi.


Soundarcade – psihodēlisku, progresīvu un eksperimentālu rokmūziku spēlējoša grupa. Jaunākais veikums „Moving The Great Hadron” šogad saņēma Latvijas Mūzikas Ierakstu Gada Balvu 2012 kā labākais „Smagā roka albums” . Grupas kontā ir kopumā trīs lieliski albumi, iespaidīgi koncerti un eksperimenti ar klausītāja dzirdi. 
http://soundarcade.bandcamp.com


Elkupe – noslēpumains projekts no Siguldas, kas šī gada sākumā izdevis debijas albumu „Uzaust”. Lielvārdes jostas kodi saausti ar Edvīna Raupa, Knuta Skujenieka un Andra Habermaņa dzeju mūsdienīgas alternatīvās post-rokmūzikas apdarē. 
http://elkupe.bandcamp.com/

http://www.youtube.com/watch?v=IyjlyiYJVMQ 

Frailty – sevi labi pierādījusi Rīgas doom / death metal grupa, kas nebaidās eksperimentēt ārpus žanra rāmjiem. Aizgājušā gadā izdotais albums „Melpomene” saņēmis Latvijas Metal Mūzikas Gada Balvu 2012 kā labākais albums, bet pati grupa – gada grupas titulu. 
http://www.facebook.com/FrailtyMetalOfficial?ref=hl
http://frailtymetal.bandcamp.com/

http://www.youtube.com/watch?v=QuK7u1bSADw 

The Wolf You Feed – salīdzinoši jauna post rock / sludge grupa no Rīgas, kas jau nospēlējusi pāris iespaidīgus koncertus. 
http://www.facebook.com/TheWolfYouFeed

http://www.youtube.com/watch?v=448jWbJ3rfs 

Thou Shell Of Death – noskaņu pilns, ambient black metal stilā spēlējošs projekts no Tallinas. Grupa uzmanību koncertos piesaista arī ar savu nopietno pieeju skatuves noformējumam. Thou Shell Of Death muzicēs arī „Tallin Music Week” ietvaros dzimtajā Tallinā. 
https://www.facebook.com/thoushellofdeath




Tumšo pusi iekarot palīdzēs Dj Zebra.

Klubs durvis vērs: 19.00, koncerta sākums: 20.00

Ieeja: 4 Ls