2013/03/21

Apziņas Parazītiem video un recenzija - papildināts!

Apziņas Parazīti pa kluso pielaiduši uguni albuma gabala "Ļauj Man Iet" video versijai un Neatkarīgā Rīta Avīze recenzē „Vairs Nekādu Saulē Pazudušo Zirgu”.


Video:

 

Paši dalībnieki sākotnēji nekādus komentārus par video vai albumu nemaz nebija izdomājuši, atsūtīja vien šo vēstījumu:
(vēstījums nozagts no Haralda Strapāna mikrovietnes, pārkāpjot jebkādas autortiesības un blakustiesības)

"Ļauj Man Iet" - visticamāk, ir viens no diviem video gabaliem, vairāk gan nebūs, vismaz tā man gribētos domāt. Vienam briesmīgam albumam taisīt vairāk par diviem video ir neprāts. Labāk to laiku iztērēt trinot mēli par politiku, ekonomiku vai nocūkojot sienas ar bildēm vai saukļiem, saucot to par mākslu. Haralds Strapāns, ierēdnis. "

Bet vēlāk tomēr piebilda:
Video, tāpat, kā mūsu skaņas un stāsti – ir noskaņās plūstoši, pašiem par lielu prieku, mājam ar galvu un smaidam, kad kādu no mūsu gabaliem nosauc par suņa murgu, ārprātu, šausmām, depresīvu hip hop. Identiski ir, ja kāds nosauc šo albumu par labu klausāmo vielu pirms miega. Tikpat savādi ir ar klavierēm – melnie un baltie taustiņi. Dzelteni ir tikai pedāļi.

Savukārt Neatkarīgās Rīta Avīzes muzikologs Sandris Vanzovičs ir teicis vārdu par Apziņas Parazītu „Vairs Nekādu Saulē Pazudušo Zirgu”. Pagaidām pieejams tikai ekskluzīvi drukātā un skenētā formā:


Paklausies:

Gribi sev albumu: