2014/12/16

Sākas biļešu tirdzniecība uz rokfestivālu „KLANG! 2015”


Foto: Raimonds Lietuvietis

No 16. decembra pieejamas biļetes uz rokfestivālu „KLANG!”, kurš no nākamā gada 25. – 25. jūlijam jau trešo gadu notiks Ķekavas pagasta Klaņģu kalnā.


Organizatori izziņojuši pirmās grupas, kuru vidū viena no gaidītākajām būs roka veterāni „Gelousy”. Savu dalību apstiprinājušas arī apvienības „Green Novice”, „Stagnat Project”, „Foxthroat” un „Inokentijs Mārpls”. Festivālā uzstāsies arī vēl tikai šā gada aprīlī dibinātā, bet jau cieņu iemantojusī pankroka apvienība „Gateris” un pēdējā laika visspēcīgākā jaunā grupa „Bloody Heels”. Mūziķu debijas albums „Summer Nights” pieejams pat mūzikas veikalos Japānā. Savukārt sava otrā albuma un videoklipa tapšanas procesā ir grupa „The Factor”, kas festivāla apmeklētājiem būs sarūpējusi jaunu koncertprogrammu. Dalībnieku sarakstu laika gaitā papildinās citas pašmāju, kā arī ārvalstu grupas.

Festivāla organizatori sola jauninājumus un papildinājumus teritorijas plānojumā, iekārtojumā un dzērienkartē. No 16. decembra līdz 11. janvārim tiek pieņemti pieteikumi par uzstāšanos festivālā, kurus norādītajā laika periodā interesentiem jāiesūta uz e-pasta adresi klangfestinfo@gmail.com ar norādi „Grupas pieteikums KLANG 2015”.

Biļetes uz festivālu pieejamas interneta vietnē ticketshop.lv (https://www.ticketshop.lv/site/events/view/1392) par cenu 15 EUR. Vēlāk biļetes kļūs dārgākas.