2017/11/28

Postmetālisti Velns Viņu Zin laiž klajā pirmo singlu


Jaunais postmetāla trio "Velns Viņu Zin" publicē pirmo singlu "Ejot uz gaismu / Paliekot sausumā" no topošā albuma "Posts", ko plānots izdot 2018. gada sākumā.

Grupa savu darbību sākusi 2016. gada nogalē, apvienojoties 3 mūziķiem, kuri joprojām vai kādreiz spēlējuši un guvuši pieredzi tādās apvienībās kā "OGHRE", "Lie Lie Sister," "Marta Migla", "Pyro Trees" u.c. Līdz šim "Velns Viņu Zin" uzstājušies festivālā "Pagalms", iesildījuši grupu "OGHRE" albuma prezentācijas koncertu, kā arī prezentējuši savu jaunāko singlu krogā "Aptieka".

Gaidāmā albuma "Posts" ieraksts veikts 2017. gada vasarā Rīgā, "Dirty Deal Teatro" telpās, Jāņa Kalvāna vadībā. Tajā ietvertas 5 instrumentālas kompozīcijas. Ieraksts veikts "dzīvajā", tādā veidā saglabājot skanējumu, kas maksimāli pietuvināts grupas skanējumam koncertos,  Albuma miksēšana veikta "KS Records" studijā un to izdos "Grautiņa ieraksti".

Dziesma "Ejot uz gaismu / Paliekot sausumā" pieejama bezmaksas lejupielādei grupas bandcamp profilā un arī visos populārākajos straumēšanas servisos.


Grupas Bandcamp profils: https://velnsvinuzin.bandcamp.com
Dziesma "Ejot uz gaismu / Paliekot sausumā" Spotify: https://open.spotify.com/track/6rLYEIGSThAzm48iivIdS6