2011/09/20

21. septembrī, Nabaklab: Diskusija - DARI-RĀDI-MAINI; Koncerts: KATALEPSIJA, HELID, 9HORIZON

Trešdien, 21. septembrī, Nabaklab

18:00 diskusija – saruna „Dari-Rādi-Maini jeb rokasgranāta iesācējiem”
21:00 koncerts – Katalepsija, Helid, 9horizon, Dj Andzhan, Dj Mixdex























18:00 diskusija – saruna „Dari-Rādi-Maini jeb rokasgranāta iesācējiem”

Mēdz uzskatīt, ka Latvijā nav mūzikas industrijas, tomēr to var mainīt, ja visas puses nolemj sadarboties. Sākot ar 21. septembri tiek atklāts „Dari-Rādi-Maini” lekciju, sarunu bloks par un ap alternatīvo mūziku, medijiem, subkultūru un mūsdienu sabiedrību.


Dažādu profesiju pārstāvji apvienojušies, lai dalītos pieredzē, kas varētu palīdzēt topošajiem mūziķiem un menedžeriem apgūt to, par ko klusē mācību grāmatas un par ko runā aiz slēgtām durvīm. Uz bezmaksas paneļa-kanēļa-diskusiju, lekciju, sarunu, pieredzes apmaiņas mutvārdu bloku aicināti visi tie, kuri vēlas papildināt savas zināšanas un paskatīties uz mūzikas nozarē notiekošo no cita skatu punkta.

Lekcijās piedalīsies žurnālisti, mūziķi, mūzikas menedžeri, koncertu rīkotāji, lai sniegtu ieskatu, kā organizēt koncertus Latvijā un ārvalstīs, kā komunicēt ar plašsaziņas līdzekļiem. Tāpat tiks pārrunāta ierakstu izdošana un izplatīšana. Turklāt atkarībā no intereses līmeņa, tēmu loku ir iespējams paplašināt.

Pirmās sarunas viešņa - Nacionālās ziņu aģentūras LETA Video nodaļas žurnāliste Inese Trenča. Veidojusi sižetus par kultūras notikumiem digitālajā ziņu kanālā TV24, kā arī publicējusies Neatkarīgajā Rīta Avīzē. Kopš 2009. gada pārsvarā veido video intervijas ar Latvijas
un ārzemju mūzikas industrijas pārstāvjiem. Viņa stāstīs, kā jaunie mūziķi var tik pie pirmās intervijas – sākot ar vēstījuma presei sagatavošanu un beidzot ar to, ko grupas vai solo mākslinieki var izdarīt paši, lai kaldinātu savu atpazīstamību.

Ieeja bezmaksas!

Tā kā šajā vakarā klubā notiks arī koncerts tā ir iespēja nošaut divus zaķus ar vienu šāvienu – gūt barību prātam un baudu ausīm.

21:00 Koncerts – Helid / Katalepsija / 9Horizon

Helid – jaunieši no Salacgrīvas, viņiem ir enerģija ar ko padalīties un viņi spārda!

Katalepsija – Rīgas grupa, kas spēlē melanholisku gotisko metālu, latviešu valodā!

9Horizon – kad jumts būs prom, uz bruģa būs palikuši vien dakstiņi.

Dj Mixdex / Dj Andzhan

Ieeja: 1 Ls