2011/09/08

9.SEPTEMBRĪ: Artūra Bērziņa gleznu izstādes "BIOPANKS" atklāšana @ Galerija RĪGA / Afterparty - DVĒSELES SPOGULIS @ BUBAMARA


9.SEPTEMBRĪ - Piektdien
Artūra Bērziņa gleznu izstādes "BIOPANKS" atklāšana @ Galerija RĪGA - 18:00 - 20:00
+ Afterparty - DVĒSELES SPOGULIS @ BUBAMARA - 22:00 - 6:00


Artūra Bērziņa gleznu retrospekcija (2001-2011), fotomanipulācijas darbu sērija „Biopanks” (2011)

 

 



















No 9. septrembra Galerijā Rīga – Dzirnavu ielā 67., 5. st., izstāžu zālē Happy Art Museum aplūkojama Artūra Bērziņa izstāde „Biopanks”.
A. Bērziņa darbi izstrādāti glezniecības un digitālās fotomanipulācijas tehnikās. Šajā izstādē aplūkojamas eļļas gleznas, kas tapušas laika posmā no 2001 - 2011 gadam un fotogrāfijas, starp kurām arī gluži jaunas, tapušas nupat.


Arī šoreiz A. Bērziņa darbu iespaids ir krāšņs un šokējošs, vizuālās izteiksmes līdzekļi izraudzīti iedvesmojoties no dzīvās dabas bioloģijas uzšķērduma kliedzošā eksistences uzbāzīgumā, neaizmirstot par iekšējo dziedzeru sulām un žultīm līdzās trauslam un apgarotam, pat sakrāli abstraktam, tai pat laikā izteikti seksuālam skaistumam, kuru visbiežāk reprezentē sievietes tēls.
Taču augstākminētais ir tikai daļa no pašu darbu vērtības. Artūra mākslas darbos vienmēr nozīmīga un būtiska ir simboliskā dimensija. Lai cik „bioloģiski” neizskatītos Artūra darbi, patiesībā tie vērsta par esošo ideju un pasaules uzskatu transformāciju jaunos, kas būs iespējams nākotnē, pateicoties zinātnes attīstībai un ir sākusies jau tagad. Biopanks ir nākotnes vēstnesis, kas nesaudzīgi uzšķērž par stingru un nemaināmu uzskatītu priekšstatu sistēmu un uzdod jautājumus, cik manipulējams ir cilvēka ķermenis, identitāte, sociālās attiecības un apziņa kopumā.

Esat visi laipni gaidīti izstādes atklāšanā piektdien, 9. septembrī plkst. 18:00 un visu izstādes laiku no 9. līdz 29. oktobrim

„Happy Art Museum” darba laiks: 12:00 – 20:00, katru dienu bez brīvdienām
Ieeja brīva

Plašāka informācija:

www.happyartmuseum.com , 29595885
http://www.berzinsh.lv

______________________________________________


9.septembrī - Piektdien
mūzikas klubā BUBAMARA

(Vecrīgā, audēju ielā 8 )
http://www.bubamara.lv

Folk Elektro Nakts
"DVĒSELES SPOGULIS"

 

 



















Dzīvajā uz skatuves uzstāsies:

XY2140 - paziņu lokā pazīstams vārdā Hendrix, kura psihadeliskais ģitārNoiz liek pilnīgi mutei atkārties un apstulbumā blenzt vienā punktā : )
Šo apbrīnojamo ģitār spēli pirmo rezi es pats dzirdēju šī gada KŪCVĀLS 2011 - industriālā piknika otrās dienas rītā un sapratu, ka šo mākslinieku vajag dzirdēt arī citiem, kas tur nebija !
http://www.draugiem.lv/xy2140

JĒKABS.V - experimental / noise
Jēkabs Voļatovskis pazīstams arī kā psychedelic folk/ industrial projekta Antarktīda un drone doom/ industrial apvienības Orchestral Magnetophons in the Dark dalībnieks.
Sīkāk info: http://www.last.fm/music/Jēkabs+Voļatovskis

TWRCH TRWYTH - mitoloģiskā ķeltu mežakuiļa ārprāta muzikālā un ritmiskā manifestācija, kas pirmoreiz izcēla ragus no dūņām XX gs. 90.o gadu beigās kā atmosfēriskā pūķu metāla grupas Heresiarh dalībnieka soloprojekts. Twrch Trwyth savu skaņu raksturo kā STONER ELECTRONICS jeb psihodēlisko trokšņambientu ar tribal, industrial un black metal elementiem.
Sīkāk info:
http://myspace.com/antiapokalypse
http://last.fm/music/twrch+trwyth
http://draugiem.lv/gollums
http://en.wikipedia.org/wiki/Twrch_Trwyth

+ Dj SINISTERS

Ieeja BEZ MAKSAS !!

Sākums 22:00


Iesakiet arī saviem draugiem !!!

Kas nāks,
atzīmējas Te:


http://www.draugiem.lv/ev/18354059/