2011/12/11

16. decembrī, Studentu klubā: RELICSEED + THE FACTOR + BLIZZARD

RELICSEED + THE FACTOR + BLIZZARD

  
Piektdien, 16. decembrī plkst. 23:00 LMA Studentu klubā uzstāsies grupa "Relicseed". Kā īpašie viesi uzstāsies grupas "The Factor" un " Burned in Blizzard".


Apvienības "Relicseed" pirmsākumi meklējami 2004. gadā. Grupa ir viena no atpazīstamākajām un novērtētākajām heavy metal grupām Latvijā. 2010. gada 3. decembrī tā izdeva debijas albumu „60 minūtes sapņa”.
Pateicoties mūziķu dzelžainajai apņēmībai, viņu sasniegumi ir novērtēti arī ārpus Latvijas. Ar jaunā singla „Queen” iznākšanu, 16. septembrī grupa uzsāka savu Eiropas koncertturneju, kuras ietvaros tiek sniegi 100 koncerti. 8. decembrī ''Relicseed'' sniedza koncertu leģendārās grupas „Metallica” trīsdesmitās dzimšanas dienas svinību pasākumā ASV, pēc tam atgriežoties Latvijā, sniegs vienīgo koncertu Rīga - LMA Studentu klubā.

The Factor” ir alternatīvā rokgrupa, kas uzstājusies tādos pašmāju mūzikas festivālos kā „Saldus Saule”, „Summer Sound Liepaja”, „Bildes 2011.”, kā arī Lietuvas festivālā „Rock Nights”. Šobrīd grupa strādā pie debijas albuma izdošanas.

Smagā metāla grupa „Burned in Blizzard” ir puišu apvienība, kuras pirmais ieraksts ir bijis 2011. gada aprīlī, taču grupas dalībnieki ir attīstījuši muzikālo pieredzi pirms tam muzicējot citos sastāvos. Grupa savā attīstībā iegulda daudz darba, lai nepazaudētu identitāti un mīlestību pret mūziku, ko rada.

Līdz 8. decembrim biļetes iepriekšpārdošanā var iegādāties par zemāku cenu: 2,00 Ls, vēlāk dārgāk!

Ieeja klubā no plkst. 22:00

Biļešu iepriekšpārdošana www.bezrindas.lv