2011/12/14

Ziņa no SACRAMENTAL sakarā ar 17. decembra Metālistu KONCERTU

"Gribam informēt grupas SACRAMENTAL fanus, draugus, atbalstītājus un visus interesentus, ka šo sestdien, 17.12.2011 paredzētā koncerta laikā, Rīgā, klubā "Melnā piektdiena" - notiks grupas uzstāšanas video filmēšana.


"Kopš mums tik veiksmīgās "Wacken Metal Battle " fināla atkal spēlēsim Rīgā savu metāla programmu. Esam noilgojušies pēc kārtīga koncerta Rīgā! Izdomājam, ka daļu no koncerta programmas varētu iemūžināt video ierakstā. Būtu feini, ja visi, kas atnāks uz koncertu kopā ar mums pamatīgi izārdītos. Mēs uz skatuves noteikti parūpēsimies par to, lai visiem kam nav bail ļauties "mošam ", jumti norautos. Pēc tam šo video noteikti ieliksim arī sociālajos tīklos, lai visa pasaule zinātu, cik vareni ir Latvijas fani! Ļoti ceram sagaidīt Jūs visus šo sestdien mūsu koncertā" - saka  SACRAMENTAL grupas ģitārists, vokālists un līderis Aleksandrs.
Grupas basists Juris piekrīt: "Būsim ārkārtīgi pagodināti un lepni kopā ar Jums ļauties emociju virpulim".

Atgādinām, ka Latvijas grupa SACRAMENTAL no Rēzeknes, šogad pārstāvēja Latviju starptautiskajā konkursā "Wacken Metal Battle", kas notika šogad Vācijā. Konkursa fināls katru gadu norisinās pasaules lielākās smagās mūzikas festivāla "Wacken Open Air" laikā. Pēc starptautiskas žūrijas balsojuma punktiem - 30 grupu konkurencē no visas pasaules - SACRAMENTAL ieguva godpilno 3. vietu."