2011/12/13

17. decembrī, Metālistu KONCERTĀ monoprojekts MŪŽAMEŽS dos skaņdarbu "Banku viļņi"!

MŪŽAMEŽS dos skaņdarbu "Banku viļņi"

Turpinot nesen aizsākto tradīciju – MŪŽAMEŽAM, caur mūzikas mākslu reaģēt uz apkārtējā pasaulē notiekošo, uz bijušās skaņu versijas "Krājbanka 665" drupām radusies jauna pasāža "Banku viļņi". Skaņdarba pamattēma – mūs mēģina pataisīt par iebaidītu cilvēciņu bariņu ar nestabilu nervu sistēmu. JEB: "665 ir tas pats, kas 566. 665=566.". Otrs teiciens – "Vienas beigas ir sākums kam citam" (teiciens pieder Komunistiskās /boļševiku/ partijas harizmātiskajam ģenerālsekretāram Josefam Visarionovičam Džugašvili /Staļinam/). Ņemot vērā otro teicienu
saprotam, šajā pasaulē beigas nav. Vien ar domājoša cilvēka spēkiem jāpārvar dažādas neveslīgas kaislības un vājprātības.

 
Tātad, skaņdarbu "Banku viļņi" atskaņojums paredzēts – 17. decembrī "Melnajā Piektdienā". Jāņem vērā - šāds skaņdarbs atskaņojas vienīgo reizi, to nav iespējams nevienā versijā atkārtot, "koverēt" vai "karaokēt". Visi gaidīti, un ls 2 par ieeju pat zem banku viļnu nospiestajiem prātiem nav tā summa, par ko jāsatraucas.

Sākums plkst. 19:00 klubā "Melnā Piektdiena", MŪŽAMEŽAM – pirmais numurs garajā vakara koncertu sērijā. Bet no plkst. 19:00 projekta vienīgajam dalībniekam DJ Sametim paredzēts iespēlēt fatālu karametālisko setu.

Resurss: http://muzamess.blogspot.com/2011/12/muzamezs-dos-skandarbu-banku-vilni.html

Saites:
MŪŽAMEŽS: http://muzamess.blogspot.com/
"Melnā Piektdiena": http://www.melnapiektdiena.lv/
"Metalshow": http://www.metalshow.lv/