2013/01/28

P3LICAN gaidāmās relīzes 2013


Gads sācies patīkami raiti – muzikāli kvalitatīvi, radoši, ņipri. Par to, ka kvalitāte, jaunrade un spēks ir, liecina nule kā grupas „Eschatos” pašu spēkiem izdotais debijas albums, kuram seko vēl pārītis pašmāju ierakstu. Mūsu gādībā uz šo brīdi un pavisam drīz „Wagars” , „Kastete” , „Elkupe” debijas albumi, piedevām – „Apziņas Parazītu” ceturtā audiopasaku grāmata.

Wagars – crust / black metal
Kastete – hc / ņiprcore
Elkupe – post / Lielvārdes jostas raksti stīgām
Apziņas Parazīti – experi-mental vietējie apziņas tumšo nostūru bradātāji


„Wagars” runā:
Drīzumā iekš „P3lican" iespiestuves pavairosim mūsu pirmās trokšņu ripas. Šajās viesizrādēs varēsiet manīt mūs dzīvajā un iegādāties dziesmugrāmatas savā īpašumā”.
Par „Wagars”:
Apbrīnojot Latvijas dabas mežonību un nepieradināto, noslēpumaino spēku, ieskandinām postapokaliptiskas noskaņas – vienkārši, ātri un skaudri. Kā ziemeļvēja dzītās krusas šaltis...
Met pie malas civilizācijas maldus un atgriezies pie primitīvisma un mežonīgās dabas balss!

22.02 Melnā Piektdiena - LV METAL Gada Balva 2012
23.02 Metro, Viļņa
24.02 Nabaklab: Kastetes / Wagara albumu raudzības + Nekad un viesi no Čīles





„Kastete” – debijas ieraksts „Ideju Impērija” liecina tikai to, ka LR hc tipa mūzika ir, skan, skan labi, arī dzimtajā mēlē.





Par „Elkupi” – lai runā mūzika:


 



„Apziņas Parazīti” saka: „Albums sanācis līdzīgs popsīgam peļuslazdam, neuzmanīgs vai nepieradināts klausītājs to izmetīs pa logu, cienītājs klausīsies gan mašīnā naktī, gan gulēt ejot”, kas, protams, ir kārtējais triks bez jebkādas atbilstības popsīguma masu patēriņam. Piedevām vēl sadarbība ar krievu „Your Schizophrenia”.  





Vairāk jāmeklē pašam: