2014/01/21

Mūzikas klubs "Music Factory A NICE PLACE" izsludina grupu konkursu


Mūzikas klubs "Music Factory A NICE PLACE" izsludina vienu no pēdējā laika nozīmīgākajiem mūzikas pasākumiem. Izpildītāji no visdažādākajiem mūzikas žanriem cīnīsies par jaunu un esošu fanu atzinību, kā arī galveno naudas balvu - 2000 EUR!
Allaž skanošais klubs gatavojas notikumam, kas ieņems īpašu nozīmi Latvijas mūzikas pasaulē, kā arī pavērs nebijušas iespējas gan jaunām, gan pieredzējušām grupām. Visdažādāko žanru pārstāvji piedalīsies grandiozā konkursā, gūstot iespēju pierādīt sevi uz skatuves, pelnot skatītāju ovācijas un cīnoties par galveno 2000 Euro naudas apbalvojumu, ko sponsorē klubs "Music Factory A Nice Place".

Papildus tam, arī katrs apmeklētājs visa konkursa garumā varēs tikt pie vērtīgām balvām, baudīt daudzveidīgu skatuves mūziku un kļūt par izšķirošo lēmēju tam, kuri no izpildītājiem baudīs uzvaras garšu.

Pieteikumu konkursam var iesniegt jebkura Latvijas grupa, neatkarīgi no mūzikas valodas, novirziena un stila. Atbalstu un iespējas uzvarēt iegūst katrs, kas gatavs kāpt uz kluba "A NICE PLACE" skatuves.

Konkurss norisināsies apmēram pus gadu (atkarībā no pieteikušos grupu skaita), kura laikā katrs no dalībniekiem varēs uzstāties 3 reizes. Dalībnieki cīnīsies par uzvaru, krājot punktus, ko piešķir skatītājs.

Tas notiks divos veidos:
* Grupas uzstāšanās dienā ikviens grupas atbalstītājs, kas atnācis uz koncertu, saņem balsošanas lapiņu, kas vienlaicīgi dod gan 5 balsis grupai, gan kalpo kā kupons bezmaksas dzērienam bārā!
* Ikviens grupas atbalstītājs - norēķinoties bārā par pirkumu (jebkurā dienā, kad klubs ir vaļā) un izmantojot kluba "drauga karti" ikvienu notērēto EIRO pārvērš par punktu, kas pieskaitās grupai!

Pirmo trīs vietu ieguvēji tiks pie naudas balvām 2000, 700 un 300 Euro apmērā, ar papildus simpātijas un veicināšanas balvām no sponsoriem un projekta atbalstītājiem.

Pieteikties konkursam var mēneša laikā sākot no 21. janvāra līdz 21. februārim.

Konkursa pilno nolikumu, kā arī pieteikuma anketu atradīsiet šeit:
* Konkursa nolikums - http://failiem.lv/g/aocmppt#i1
* Konkursa pieteikuma anketa - http://failiem.lv/g/bgteatw#i1