2015/11/20

Rīgā uzstāsies pazīstams drum`n` bass mākslinieks ZARDONIC


"Zardonic - t.i., ja Skrillex un Slayer būtu apvienots projekts" - Ryan J. Downey, MTV / Billboard.
"Zardonic - t.i., kā grupas Ministry otrā atnākšana savienojumā ar Knife Party" - Evol Intent.

Gandrīz jau četrus gadus Rīgā nav uzstājušies pazīstami drum and bass mākslinieki, kas ir pasaules slaveni un ar miljoniem skatījumiem Youtube. 4. decembrī Rīgā notiks drum and bass pasākums ar pasaules slaveno multi-instrumentālistu no Venecuēlas. Pirmo reizi Rīgā – ZARDONIC!

Zardonic ir viens no gaidītākajiem drum and bass skatuves projektiem – satriecošs tēls un traka enerģija sajaukumā ar smagiem ritmiem un metāla atbalsi. Viņš ir tas, kura skaņdarbus saviem kompilāciju albumiem izvēlas tādas elektroniskās mūzikas zvaigznes kā Skrillex un DieselBoy. Zardonic ir tas, kurš nes savā mākslā žanra pamatideju no tādām leģendām, kā Ministry, Atari Teenage Riot, Skrillex un Trenta Reznora. Viņš ārprātīgi mīl dažādus mūzikas stilus un šī mīlestība parādās viņa remiksos. Gan kompozīcijām tādiem rock / metal žanra pārstāvjiem, kā Nine Inch Nails, Rammstein, Nirvana, Sepultura, Cannibal Corpse, Gorgoroth, The Berzerker u.c., gan kompozīcijām tādām elektroniskās mūzikas pārstāvjiem, kā Celldweller, Black Sun Empire, Blue Stahli, State of Mind u.c. Zardonic darbos ir skaidri vērojams tādu mūzikas stilu sajaukums, kā electro house, dubstep, drum & bass, industrial rock un heavy metal. Viņa maska ir simbols, koncerta laikā Zardonic to noņem un turpina uzstāšanos bez maskas, tas signalizē, ka sākās smaga, enerģijas pilna uzstāšanās daļa.

Zardonic (Venecuēla), Digital Digital (Igaunija), DJ Zayatc (Igaunija) un citi mākslinieki piedalīsies drum'n'bass pasākumā 4. decembrī klubā "Melnā Piektdiena" (Rīga, Brīvības 193c). 

Biļetes pieejamas Internetā www.ticketshop.lv  mājaslapā, biļešu skaits ierobežots.

Biļešu cenas no 10 eiro.

Koncerta sākums 21.00.

Zardonic & Voicians “Bring Back The Glory”
(3,4 miljonu skatījumi)


Zardonic’s “Credo Revolution” remix for Semargl
(1,9 miljonu skatījumi)

Zardonic’s "Phoenix Down" remix for The Unguided featured in a Counter-Strike game video
(1,4 miljonu skatījumi

Zardonic “Vulgar Display Of Bass” full album


Zardonic Live @ “The World Of Drum&Bass”, Moscow, February 2015

Zardonic “Antihero” full album

Celldweller “New Elysium” (Zardonic Remix)

Blue Stahli “Shotgun Senorita” (Zardonic remix)

Digital Digital “Somebitch”

Digital Digital “Intronaut”

Digital Digital feat. Number Ö “Robotid”