2017/01/25

29. janvārī Rīgā vēlreiz ukraiņu stoner trio - “Stoned Jesus”! ATJAUNOTS 25.01.2017!

Stoned Jesus

Svētdien, 29. janvārī, Rīgā, klubā “Nabaklab” (Z.A.Meierovica bulvāris 12) ar koncertu atgriežas ukraiņu stoner roka trio – grupa “Stoned Jesus” . 

“Stoned Jesus” - ukraiņu trio, kuram vairs nav nepieciešams ievads vai speciāls pieteikums, svinēs sava plaši pazīstamā albuma “Seven Thunders Roar” piekto gadskārtu, tāpēc koncerta apmeklētāju var sagaidīt patīkami pārsteigumi. It īpaši no grupas, kura ar katru nākamo koncertu sasniedz jaunus rekordus - “izpārdots” klubu koncertu ziņā, arī Rīgā, iepriekšējie divi grupas koncerti bija izpārdoti!

Grupai joprojām var lepoties arī ar populārākā stoner-rock dziesmu, kas publiskota youtube – “I’m The Mountain”, vairāk, kā pieci miljoni skatījumu.


Dopelord

Koncertu bagātinās rifu karaļi no Polijas – grupa “Dopelord”. Grupa, kas lieliski pārzina stoner / doom stilu, pievienojot nedaudz “Black Sabbath” ietekmes. 

Sunnata

“Sunnata” spēlē ritual heavy žanrā, kā viņus nosaukušo mūzikas apskatnieki. Grupa nupat izdevusi savu otro plati “Zorya” , ko atzinīgi vērtējuši smagās mūzikas lielvārdi “Terrorizer” un “Cvlt Nation”.

Koncerta sākums plkst: 19.30, biļešu skaits ierobežots, tās pieejamas ticketshop.lv vietnē - https://www.ticketshop.lv/site/events/view/2022