2017/01/31

“Rebel Riot” prezentēs jaunāko albumu


Pašmāju grupa “Rebel Riot” aicina uz sava trešā albuma - “The Good, The Bad And The Heavy” prezentācijas koncertu, piektdien, 3. februārī, Rīgā, “Nabaklab” (Z.A.Meierovica bulvārī 12).


Kā īpašie viesi šajos koncertos būs grupas “Social Stain” no Somijas un grupa “Pūķa Gars”.

Smagā roka grupa “Rebel Riot” aizgājušā gada novembrī izdeva savu trešo studijas albumu “The Good, The Bad And The Heavy” un ir pienācis tas laiks to atskandināt tautai.

Jaunā materiāla skanējums ieturēts grupas iecienītajā hard 'n' heavy stilā. Līdz šim “Rebel Riot” klausītājiem ir nodevuši divus singlus: “Big Fat City” un “Lucifer”. Lai radītu plašāku priekšstatu par gaidāmo albumu, klausītājiem tiek piedāvāts trešais singls “Lightworker”.

Stāsts albuma dziesmās vijās ap cilvēka spēju sadzīvot pasaulē, kur ik brīdi dzīve mijās ar gaišo un tumšo, labo un ļauno, tikumiem un netikumiem. Skatījums uz to, kā tas ietekmē katra izvēlētos tēlus dzīvē un kur visam pa vidu ir vieta smagajai rokmūzikai.

Rebel Riot “Lightworker”:

Grupas aizsākumi meklējami 2007. gada vasaras nogalē. Grupas kontā divi albumi - “Make A Mess” un “Destructive Chaos” , kā arī enerģiski koncerti, gan Latvijā, gan ārpus tās robežām. 2011. gada Latvijas Metal mūzikas gada balvas pasniegšanā apbalvoti kā 2010. gada labākā jaunā metal grupa. Rebel Riot ir arī 2012. gada Valmieras “Stage Number One” grupu konkursa uzvarētāji.

„Rebel Riot” sastāvs: Roberts Cēris – vokāls, ģitāra, Kristīne Segliņa – bungas, Kaspars Pētersons – basģitāra, Jānis Kažemaks – solo ģitāra

Grupas vietne:

Pasākuma lapa Facebook: