2017/01/17

Rīgā notiks labdarības festivāls dzīvnieku patversmes atbalstam

One Morning Left

21. janvārī klubā Melnā Piektdiena (Brīvības 193c), notiks labdarības festivāls „CMF “Pop Goes Metal” Charity Festival”. Festivāla mērķis – atbalstīt Rīgas dzīvnieku patversmi „Ķepu-Ķepā” un palīdzēt tā iedzīvotājiem atrast jaunās mājas.

Festivāla koncepts ir „Pop goes Metal” – katra grupa sagatavos slavenas pop dziesmas kaverversiju pēc savas izvēles. Uzstāšanās video ar katras grupas kavera izpildījumu tiks augšupielādēts Facebookā,un skatītāji varēs nobalsot par sev tīkamāko versiju. Uzvarējusī grupa iegūs īpašu balvu.

Pasākumā piedalīsies šādas grupas: One Morning Left (Somija), Chasing The Rise (Lietuva) , kolektīvi no Latvijas – Harta, Leftover un Mindesign, kā arī viesi no Igaunijas – Intact, All Icons Murdered.

Visi koncerta laikā gūtie ienākumi tiks ziedoti barības un medikamentu iegādei dzīvniekiem, kā arī patversmes iedzīvotāju dzīves apstākļu uzlabošanai. Palīdzēt iespējams ne tikai finansiāli, bet atnesot līdz uz pasākumu suņu barību, segas, pārklājus, dvieļus, dažādas rotaļlietas un citas, dzīvniekiem noderīgas lietas. Pirms un pasākuma laikā to visu varēs nodot patversmes darbiniekiem.

Ieeja pasākumā par ziedojumu – 2 eiro.

Klubs Melnā Piektdiena atrodas Brīvības ielā 193c, durvis vaļā no 18.00, sākums – 18.20.