2011/03/16

17.marts MiiT „Klusā ceturtdiena” ar Momend un Martin Confused

17. martā velo bārā/darbnīcā Miit, Lāčplēša ielā 10, akustisko koncertu sērijas „Klusā ceturtdiena” ietvaros uz skatuves kāps Momend un Martin Confused



















Martin Confused sākums meklējams aptuveni četrus gadus senā pagātnē, kad klausītāju ausis uzrunāja singls „Too Late”, kas tika atskaņots Latvijas radiostacijās. Tālāk sekoja EP „Blame You” izdošana. Sniegti koncerti vienā no Latvijas lielākajiem brīvdabas mūzikas festivāliem Positivus 2007. un 2009. gadā. Muzikāli Martin Confused var raksturot kā melodisku akustiskā indie rock un country sakausējumu, lai to pilnībā izbaudītu, ir jāļaujās šīm skaņām dzīvajā izpildijumā.

Muzikālā apvienība Momend ir divu cilvēku projekts, kas sevī ietver akustiskās ģitāras skaņas, vokālu un sitamo instrumentu ritmiku. Grupas pastāv jau vairāk kā gadu, savā pastāvēšanas laikā sniegti samērā daudz koncerti, piedalijušies vairakos jauno mūziķu konkursos, kur sildijušies žūrijas komplimentos un atzinībā. Ievēribās cienīgs fakts, ka radošais duets nesen kā iekļuvuši radio 101 un Cēsu alus rīkotajā jauno mūziķu konkursa pusfinālā. Rādiostaciju apritē nonākuši singli "Sand and water" un „Stormy weather”. Momend mūziku var rakstort dažādi un kā jau radošam procesam, tam nav īsti stingru ramju un robežu, taču paši mūziķi sevi definē kā indie/folk parstāvjus. Klausītājus Momed mūzika visvairāk uzrunā ar sava patiesumu un mīlestību pret iespēju dalīties ar savu mūziku un sajūtām.

Koncertā tiks vākti līdzekļi labdarības projektam „Kopgalds – siltas maltītes atbalsts”, kas palīdzēs pabarot trūkumā nonākušos cilvēkus 14 Latvijas pilsētās.
Koncerta sākums 21.00. Ieja: brīvprātīgs ziedojums 1ls.